Pasta de dinti + periuta de dinti

Protejează de efectele mediului acid; Contribuie la protecţia smalţului dinţilor, de asemenea poate opri procesul de distrugere a smalţului dinţilor în stadiile incipiente;

Mai multe detalii

7 other products in the same category:

Compoziţie: xilit, sulfat de sodiu, citrat de potasiu, mentol, Lonicera japonica, Isatis tinctoria, apă, glicerină, sorbitol, hidrat de siloxan, PEG-12, laurat de sodiu, celuloză, dioxid de titan, aromatizator.

Ambalaj: tub 120 gr.

Folosire: Dinţii se spală de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. Atenţie! A nu înghiţi, copiii după curăţire să-şi clătească bine gura. Copii cu vârsta între 2-6 ani ar trebui să se spele pe dinţi sub supravegherea adulţilor. Pastă de dinţi este o etapa necesare pentru curăţenia şi sănătatea orală. Compoziţia pastei include fluor, care îndeplineşte trei funcţii de bază pentru dinţi: Protejează de efectele mediului acid; Contribuie la protecţia smalţului dinţilor, de asemenea poate opri procesul de distrugere a smalţului dinţilor în stadiile incipiente;

Reduce nivelul mediului acid, prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor.

Indicaţii: contribuie la întărirea gingiilor, îngrijeşte uşor cavitatea bucală. Împrospătează respiraţia, albeşte şi întăreşte smalţul dinţilor. Se opune formării tartrului la dinţi, protejează dinţii împotriva sensibilităţii sporite.

 

PERIUŢĂ DE DINŢI «GREEN WORLD»

Compania «Green World» a proiectat şi a creat o periuţă de dinţi din serie specială şi de înaltă calitate de curatare. Părul periuţei ultrasubţire, durabil, moale, fără a deteriora smalţul dinţilor şi fără a provoca leziuni gingiilor, asigură curăţarea profundă şi temeinică a dinţilor. Masând uşor, îndepărtează depunerile dintre dinţi şi de-a lungul liniei gingivale. Mânerul ergonomic confortabil şi fără să alunece se plasează în mână, permiţând efectuarea mişcărilor mai precise de perie pentru curăţarea dinţilor.

Atenţie! Medicii recomandă schimbarea periuţei de dinţi la fiecare trei luni.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Cos  

Niciun produs

Livrare Lei 0.00
Total Lei 0.00

Cos Plasare comanda

SC CORTEX SRL