Am intrat într-o eră absolut nouă, în care ştiinţa şi tehnologia se dezvoltă rapid însă în toată lumea creşte numărul de persoane care preferă producţia fabricată din ingrediente naturale şi produse în condiţii cât mai apropiate de mediul natural. Am lucrat timp îndelungat la elaborarea principiilor date. Gama Green World include componente naturale, şi ne mândrim că producţia noastră este fabricată cu ajutorul echipamentului şi tehnologiilor americane, în conformitate cu standarde stricte de calitate şi siguranţă.


Producţia companiei Green World a obţinut o poziţie de lider în China, una dintre cele mai mari pieţi mondiale de desfacere, şi este de asemenea bine apreciată în America şi în majoritatea ţărilor europene, ţărilor Asiei de Sud-Est, în special în Indonezia. Vom continua să tindem spre îmbunătăţirea calităţii şi să extindem fiecare aspect al afacerii noastre, pentru a satisface cerinţele sănătăţii umane cu ajutorul extinderii filosofiei de protecţie a sănătăţii şi principiilor la baza cărora stă folosirea resurselor naturale, în scopul îmbunătăţirii calităţii sănătăţii persoanelor şi favorizări dezvoltării unei societăţi sănătoase.

Consultanţi şi Top - Manageri


Ascensiunea la locul de muncă depinde sub toate aspectele direct de eforturile comune şi munca echipei de calificare înaltă ce consistă din personalităţi ştiinţifice proeminente, experţi şi o echipă de conducători cu experienţă de lucru de mulţi ani intr-o anumită sferă.

Informaţie scurtă (DFPM)


Compania Green World USA este un grup transnaţional de companie care sunt unite de cercetări ştiinţifice şi dezvoltarea, producerea preparatelor farmaceutice, medicinale, precum şi a cosmeticelor pe bată de componente vegetale. Direcţia principală a companiilor date se află în statul Michigan, SUA, iar întreprinderile de producere - în statul Carolina de Sud. Compania este înregistrată şi acreditată de DFPM {Direcţia Federală a Preparatelor Medicamentoase) a SUA. De asemenea, Dr. Lee Damin, fondatoarea companiei Green World, a decis să folosească substanţele vegetale, în particular componentele vegetale ale florei din China, şi rezultatul cercetărilor ei ştiinţifice a fost posibilitatea de a folosi aceste uimitoare comori vegetale de către fiecare om din orice colţ al lumii.

Ştiind toate acestea, precum şi având în vedere faptul că China devine o putere economică ce se dezvoltă rapidă, şi, în primul râd, faptul că solul Chinei este bogat în substanţe hrănitoare şi se consideră o comoară a medicinii chineze în toată lumea, ea a fondat o întreprindere de producere pentru fabricarea noilor remedii medicinale ale companiei Green World şi Centrul de Medicină Tradiţională Chineză (Centrul MTC) în or. Tianjin, care este un oraş-port situat în partea de nord a Chinei, în golful Bohai şa veste de la Oceanul Pacific. în 2004 a fost fondată compania World (Tianjin) Nutrition and Health Products Co., Ltd. iar acum compania Green World îşi extinde sfera sa de activitate şi se ocupă de producerea echipamentului medical, cultivarea plantelor, comerţul internaţional, investiţii şi alte operaţiuni financiare, publicitate, etc. Ea este o companie bine organizată, care are mai mult de 50 de întreprinderi fiice în toată lumea sub conducerea unei echipe profesionale de conducere, precum şi 8 institute şi centre ştiinţifice de cercetare care se află în SUAşi China, unde activează savanţi calificaţi şi colaboratori ştiinţifici.

Prezentarea companiei Green World


Compania Green World este susţinută în toată lumea, asigurând un concept progresist în baza tuturor resurselor natural pentru optimizarea sănătăţii umane.

Misiunea companiei Green World


Misiunea companiei Green World este elaborarea şi fabricarea producţiei care corespunde cerinţelor şi necesităţilor consumatorilor, care oferă satisfacţie şi favorizează de asemenea îmbunătăţirea bunăstării şi calităţii de viaţă a lor.

Mărfurile companiei Green World


Noi livrăm un asortiment larg de suplimente vegetale nutritivei şi cosmetice de calitate înaltă, care au obţinut numeroase premii. De asemenea vă prezentăm instrumente care vă vro permite să transpuneţi în realitate tendinţa dumneavoastră spre independenţa financiară. Vă aducem sănătate, sentimentul de demnitate proprie, respect şi libertate.

Valorile principale ale companiei Green World


Aceste valori includ stabilirea culturii corporative a companiei Green World şi participarea la activitatea zilnică a organizaţiei de rând cu poziţiile de lider în industrie. Responsabilitate Obligativitate Profesionalism Respect

Suplimentele vegetale şi producţia companiei Green World


Iniţial compania Green World a 'fost fondată pentru elaborarea suplimentelor nutritive vegetale şi naturale de înaltă calitate cu folosirea tehnologiilor înalte. Colaborând cu institutele ştiinţifice de cercetare şi universităţile bine cunoscute, inclusiv cu universitatea Corneli din SUA, dr. Lee Damin, fondatoarea companiei Green World, a obţinut titlul de doctor în ştiinţe microbiologice, precum şi a continuat cercetările în baza cărora am elaborat o serie de producţie de asanare. Eficienţa multor aşa-numitor preparate medicinale era foarte rar confirmată din motivul lipsei unei teorii ştiinţifice şi experienţei de terapie alimentară de proporţii mari. Producţia de asanare a companiei Green World era folosită pe larg pentru profilaxia multor afecţiuni din momentul apariţiei în vânzare. Folosirea lor a fost extinsă pentru profilaxia a peste 120 de afecţiuni, inclusiv a osteoporozei, hipertoniei, diabetului, rahitismului, afecţiunilor cardiace, hiperglicemiei, dermatitei, disfuncţiei sexuale şi artritei. Rapoartele au confirmat eficienţa producţiei în cazurile tipice, depăşind de zeci de mii de ori, deoarece producţia companiei Green World a adus o contribuţie fără preţ la protecţia sănătăţii umane, şi a obţinut multe premii ale organizaţiilor de stat şi internaţionale. De asemenea există facilităţi pentru organizaţiile care răspândesc medicina populară chineză, atât în China, cât şi în toată lumea.

Activitatea practică şi obligaţiile de perfecţionare


Noi fabricăm producţia în stricta conformitate'cu standardele proceselor de muncă, cum ar fi BPC (Bunele Practici de Cultivare), BPE (Bunele Practici de Extracţie), BPP (Bunele Practici de Producere), MLA (Metodă de Laborator Aprobată), NRC (Normele regulilor Clinice) şi BPA (Bunele Practici de Asigurare), precum şi cerem celor 200 de furnizori şi parteneri să facă acelaşi lucru.

BPC (GAP)


BPC (Bunele practici de cultivare) au fost introduse pentru prima dată de UE, şi compania Green World a fost una dintre primele organizaţii care a introdus normele date în practica sa şi atrage o mare atenţie surselor de furnizare a materiei prime.

BPC pot urmări şi controla eficient calitatea materiei prime. Pentru a satisface necesităţile într-o sursă sigură de ingrediente folosite pentru fabricarea unei mari părţi din producţie, compania Green World cultivă, recoltează şi prelucrează plante şi ierburi la fermele sale organice înalt specializate.

Compania Green World este mândră de numărul de loturi de pământ cultivate în China şi America în conformitate cu standardele BPC, acreditate de instituţiile mondiale care desfăşoară activitate în sfera de producere a preparatelor vegetale. Pe viitor plantaţiile date vor asigura încrederea în faptul că calitatea de producere a ingredientelor este înaltă şi că livrările nu vor fi întrerupte. De fapt, compania Green World, bazându-se pe proprietăţile biologice ale solului, foloseşte propriile metode agrotehnice de prăşit, combatere a bolilor plantelor şi insectelor dăunătoare, în conformitate cu Practicile Agricole ale Green World (GWFP). Selectarea ingredientelor se efectuează sub controlul unei echipe de profesionali în fruntea căreia stă însăşi Dr. Lee, în baza principiilor şi cunoştinţelor ei. BPC au stat la baza standardului de garantare a calitătii medicamentelor vegetale în Prima Secţie.

BPE(GEP)


BPE (bunele practici de extracţie) - este o tehnologie absolut nouă care permite obţinerea unei esenţe de ierburi şi plante, ea reprezintă prelucrarea lor completă, inclusiv delimitarea extractului, curăţarea, distilarea, concentrarea, cristalizarea, filtrarea şi uscarea. Compania Green World efectuează delimitarea extractului de sine stătător sau atrage în acest scop partenerii săi de încredere. BPE au stat la baza standardului de garantare a calităţii medicamentelor vegetale în Secţia a Doua.

BPP(GMP)BPP (bunele practici de producere) au fost introduse pentru prima dată în anul 1975, şi de atunci reprezintă un standard internaţional care defineşte producere şi folosirea medicamentelor vegetale. BPP au stat la baza standardului de garantare a calităţii medicamentelor vegetale în Secţia a Treia. Compania Green World a fost acreditată prin certificarea BPP (GMP) a SUA. Compania Green World a fost de asemenea evaluată şi înregistrată pentru certificarea conformităţii cu Standardul de management al calităţii IS09001:2000, Standardul de management al mediului ISO 14001, şi Standardul de management al securităţii OHSMS18000.

Cercetările dermatologice, probele la alergie şi testele la apariţia erupţiilor de comedoane sunt efectuate înainte de scoaterea producţiei la vânzare. Noi fabricăm şi alte tipuri de producţie pentru îngrijirea pielii, părului, cosmetică decorativă, o serie completă de produse de curăţare, absorbante şi şerveţele cu adaos de extracte de ierburi pentru protecţia sănătăţii organismului feminin.

Green World International


Producţia companiei Green World a obţinut binemeritat o reputaţie exclusivă în lume, datorită principiilor noastre de asigurare a calităţii înalte. Iar acum denumirea companiei Green World devine cunoscută fiecărei familii din China, America, Asia de Sud-est, Africa, Europa, Asia Mijlocie. Compania a creat de asemenea zeci de filiale peste hotare. Astfel s-a format o reţea internaţională de desfacere foarte extinsă. Pe piaţă sunt prezentate peste 1000 denumiri de producţie în 5 direcţii, şi anume: suplimente alimentare, mărfuri pentru menţinerea frumuseţii, producţie de igienă personală şi producţie pentru îngrijirea casei, dispozitive de asanare, etc. Un asemenea succes a încurajat compania să cerceteze posibilităţile de desfacere şi în alte ţări. Şi suntem siguri de faptul că compania Green World este gata pentru ieşirea de largi proporţii pe piaţa internaţională.

Menţiuni şi premii mondiale


Compania Green World Group şi Dr. Lee au obţinut numeroase laude şi lauri pentru munca şi realizările în domeniul dat. O serie de universităţi prestigioase a conferit Dr. Lee titlul de profesor de Onoare sau profesor Invitat pentru cercetările şi lucrările proeminente ale ei.

1. Compania Green World a obţinut medalia de aur la expoziţia chineză de Ştiinţă şi tehnică pentru fabricarea de producţiei industrială şi patentată.

2. Compania Green World a obţinut medalia de aur la expoziţia Săptămâna Internaţională a Păcii şi Medicina profilactică şi Tehnologiile Medicinale în China, îndeosebi preferată de femei şi copii.

4. Compania Green World a obţinut medalia de aur la conferinţa unică a inventorilor, oamenilor de afaceri şi investitorilor naţionali, New-York, SUA.

5. Compania Green World a fost recunoscută membru al comitetului executiv al Asociaţiei Alimentaţiei Sănătoase din China.

6. Compania Green World a fost premiată pentru contribuţia la Săptămâna Internaţională a Păcii.

7. Dr. Lee a fost aleasă membru al comitetului executiv al Asociaţiei Naţionale a Oamenilor de Afaceri, China.

8. Dr. Lee a fost aleasă director adjunct al Asociaţiei Alimentaţiei Sănătoase din China.

9. Dr. Lee a fost numită Profesor de Onoare şi Consilier Superior al Institutului de Microbiologie al Universităţii Corneli, SUA.

10. Dr. Lee a fost numită Profesor de Onoare şi Consilier Superior al Universităţii Agricole din Nanjing, China.

11. Dr. Lee a fost numită membru executiv al Comitetului pentru schimbul de calciu la femeii şi copiii din China.

12. Dr. Lee a fost aleasă director al Asociaţiei de Eugenică, a Comitetului de metabolism al Copiilor.

13. Dr. Lee i-a fost conferit titlul de colaborator ştiinţific superior al Institutului de cercetare a preparatelor medicamentoase şi suplimentelor biologice din China.

Planuri pentru viitor


Prevăzând extinderea bazei mondiale de consumatori şi cheltuielile lor pentru necesităţile de sănătate, şi fiind convinşi că informaţia persoanelor şi tendinţa lor de a folosi produse naturale se va îmbunătăţi în următorii ani, compania Green World planifică extinderea capacităţii sale de producere. Compania se dezvoltă şi face planuri de extindere şi modernizare a producerii în Tianjin, China, unde se va afla oficiul principal a activităţii de producere mondiale a companiei.

Compania intenţionează să creeze o bază de producere de bioinginerie în Shanghai, care este unul dintre oraşele cele mai de perspectivă şi care se dezvoltă cel mai rapid în lume. Strategia companiei include de asemenea organizarea unei Baze de Cercetare şi Elaborare în Detroit, Michigan, SUA, şi atragerea noilor savanţi şi experţi în producere pentru a garanta o dezvoltare stabilă. Pentru colaborarea cu noile ţări şi segmente de piaţă, compania întreprinde acţiuni pentru deschiderea unei pieţi de desfacere pe continentul african, şi deja a început implementarea noilor tipuri de producţie şi continuă să-şi extindă asortimentul pentru atragerea noilor segmente ale pieţei de desfacere, strategia de dezvoltare a companiei va fi mai diversificată, ea va include dezvoltarea culturii şi schimbul cultural, servicii turistice, precum şi operaţiuni cu investiţiile şi capitalul pe măsura extinderii companiei Green World pe piaţa internaţională.


Cos  

Niciun produs

Livrare Lei 0.00
Total Lei 0.00

Cos Plasare comanda

SC CORTEX SRL