Atentie! In continuare, doar iti voi prezenta si descrie o idee de afacere, dar nu iti voi arata o minune care ti se poate intimpla tie. Nu iti propun sa investesti bani, sa te inscrii in scheme frauduloase sau sa cistigi bani in timp ce dormi, dar iti voi prezenta o idee simpla de a cistiga bani. Dupa ce vei citi acest articol, ai posibilitatea sa decizi singur daca merita sa crezi sau sa nu crezi in cele spuse de mine si sa iti construiesti propria afacere .

Cuvint inainte

Aceasta afacere, de obicei este numita - Afacerea secolului XXI, in lume sunt peste 55 milioane de oameni care se folosesc deja de aceasta afacere. Persoanele care aleg acest gen de afacere, o fac din urmatoarele motive:
 1. Nu necesita investitii initiale;
 2. Nu ai nevoie de angajati;
 3. Nu ai nevoie de echipament special;
 4. Poate fi controlata de acasa;
In ziecare 10 minute, aceast tip de afacere da nastere unui milionar in dolari. Cum se numeste aceasta afacere? Aceasta afacere se numeste: Marketing in retea. Sa vedem mai jos ce spune lumea despre aceasta afacere si cum isi imagineaza ei acesta afacere:
 
...aceasta este o inselatorie, o piramida financiara simpla, cine este sus acela cistiga bani, cine este jos munceste pentru banuti...
 
Da, intr-adevar foarte multa lume vede marketing-ul in retea astfel:
 • ca inselatorie;
 • oameni care au marfa de calitate proasta si merg din casa in casa si pacalesc pensionarii;
 • ca piramida financiara unde cistiga doar cei din virf.

De ce Marketing-ul in retea este confundat cu o piramida financiara?

Am citit si am auzit parerile a mai multor experti, care au scris carti si au devenit oameni bogati. Ei explica foarte bine de ce marketing-ul in retea este considerat ca fiind o piramida financiara. Majoritatea spun ca in societate sa creat acest mit din trei motive:
 1. Primele persoane de la noi au copiat de la americani un concept gresit de marketing in retea si au inceput sa bata la fiecare usa cu diverse produse si sa oblige lumea sa cumpere macar ceva, din acest motiv lumea a inceput sa se opuna acestei idei de afacere;
 2. Primele persoane care au inteles ca cu ajutorul marketing-ului in retea se pot face bani - bani multi si s-au dedicat cu trup si suflet acestui gen de afacere si au inceput agresiv sa invite pe oricine. Daca la o companie (pentru a te angaja) trebuie sa treci de anumite filtre (experienta, studii superioare, virsta etc.) - la o companie care practica marketing-ul de retea nu sunt prevazute astfel de filtre si in acest mod a ajuns ca marketing-ul de retea sa atraga persoane cu diverse preferinte. Astfel au ajuns ca sa practice marketing-ul in retea persoanele pasive, cu un mod de viata nu prea activ, care nu dispun de capacitati deosebite si au visat si viseaza minuni care se pot intimpla cu ei. Intr-un moment s-au intilnit persoanele care au inteles ca se poate de facut bani cu persoanele care ateapta o minune, iar primii au inceput activ sa le povesteasca celor din urma ca minunile exista si se pot intimpla cu ei, doar semnind o hirtie si platind o suma de bani si momentan viata lor se va schimba spre bine. In realitate acest tip de afacere necesita actiuni concrete si sistematice, o planificare minutioasa, lucru activ cu echipa si motivare. Cind persoanele care asteptau minuni au inteles ca minunile nu s-au produs nici de aceasta data, au plecat si au ajuns la concluzia ca au fost pacaliti si au inceput a distribui impresii negative peste tot. Aceste impresii au fost preluate de jurnalisti si au aparut tot felul de articole de genul: Si de aceasta data a fost pacalita populatia.
 3. Oamenii pur si simplu se sperie cind aud de marketing-ul in retea, pentru ca nu inteleg cum poti sa lucrezi cind vrei si de acasa si sa cistigi bani. Aceasta oportunitate este atit de buna, incit este imposibil asa ceva si este mai bine sa spui ca este o piramida financiara, minciuni si tot felul de lucruri negative, decit sa privesti lucrurile din alt punct de vedere si sa incerci sa intelegi ca ceva aici este diferit.

Are perspectiva acest tip de afacere sau este deja tirziu?

Acum este momentul potrivit! Spun acest lucru pentru ca: acum este sfirsitul "perioadei de dezvoltare" a marketing-ul in retea, care a devenit aproape perfect; tot ce a fost de pierdut si de testat - s-a testat si s-a pierdut deja . Noua ne-a ramas doar sa incepem sa ne ocupam cu acest tip de afacere si sa invatam de la liderii care au obtinut succesul, ce este necesar de intreprins pentru a obtine succesul mult dorit. Persoanele care vor decide ca acest tip de afacere li se potriveste, nu va fi necesar sa inventeze roata, totul este deja pregatit pentru a incepe foarte rapid sa te bucuri de rezultate fara riscuri.
 

Care sunt avantajele si dezavantajele acestui tip de afacere?

Avantaje:
 1. Nu necesita investitii initiale. Poti incepe sa faci bani acum, chiar daca nu dispui de un ban in buzunar;
 2. Nu ai nevoie de cunostinte speciale sau de studii superioare pentru a conduce acest tip de afacere. Oricine poate face bani daca este energic, increzut in sine si dispune de calitati de lider;
 3. Lucrezi cind vrei si cit vrei. Nimeni nu te obliga sa lucrezi azi mai mult, tu esti stapin pe tine si decizi singur citi bani ai nevoie sa cistigi azi;
 4. Poti sa ramii angajat si sa dispui si de propria afacere. Nu este nevoie sa te concediezi de la locul de munca care iti aduce in fiecare luna un salariu stabil, aceasta afacere iti permite sa fii angajat si sa dispui si de o afacere proprie;
 5. Lucrezi din cel mai placut si comod loc pentru tine. Poti conduce propria afacere de acasa, de pe malul marii, de la munte, restaurant sau de unde doresti tu, acum cu ajutorul internetului si telefonului mobil afacerea ta va fi mereu in vizorul tau;
 6. Nu ai nevoie de angajati. Tu singur poti conduce aceasta afacere, iar cheltuielile vor fi zero;
 7. Nu pierzi nimic daca nu lucrezi o perioada de timp la afacere. Nu vei avea pierderi, chiar daca decizi o perioada de timp sa nu lucrezi la afacere si vei obtine in continuare venit;
 8. Esti propriul stapin. Acum tu decizi ce ai de facut si cum este mai bine pentru tine si pentru afacerea ta;
 9. Poti parasi oricind afacerea ta. Daca te-ai saturat de facut bani, poti sa te retragi oricind, nu vei avea obligatiuni fata de nimeni;
 10. Nu ai nevoie evidenta contabila. Totul face compania, fara a cere bani de la tine sau taxe.
 11. Este o afacere simpla si se potriveste oricui.
Dezavantaje:
 1. Venitul stabil nu vine primele zile si asta ii sperie pe multi. Trebuie sa cunosti ca: orice afacere ai incepe, venitul stabil nu apare din primele zile. Multi depind doar de salariu si nu doresc sa riste pentru a pierde locul de munca sau sa astepte pina va avea un venit stabil.
 2. Permanent esti descurajat. La noi oamenii privesc mai intii negativ lucrurile (principalul motiv de ce cetatenii acestei tari sunt saraci), apoi trec la pozitiv. 
 3. Marketing-ul in retea este confundat cu piramidele financiare. Acest dezavantaj va fi mult timp si permanent va fi o bariera cind vei comunica cu oamenii si vei incerca sa le explici cum functioneaza marketing-ul in retea.
Despre avantaje pot scrie foarte mult, pentru ca intr-adevar sunt multe lucruri bune pe care le poti gasi in aceasta facere, dar dezavantaje nu sunt multe si atit de importante.
 

Cum sa incepi aceasta afacere?

Nu este nimic dificil aici, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti o companie in care ai incredere si care practica marketing-ul in retea, sa te inregistrezi ca reprezentant si sa incepi sa iti construiesti propria afacerea. Sunt o multime de companii straine cu autoritate care practica acest tip de marketing pentru a-si vinde produsele. La noi pe piata, la fel sunt companii renumite (Avon, Oriflame etc.) din diverse domenii care isi vind produsele folosind marketing-ul in retea si pot spune sigur ca se bucura de succes si sunt in permanenta crestere.

Cine si cit cistiga?

Marketing-ul in retea este o structura cinstita, aici nimeni nu se imbogateste cind cineva munceste, aici se imbogatesc doar cei care muncesc (vezi schema de mai jos).
 
In comparatie cu structura corporativa, unde cel de sus (directorul) mereu va avea un salariu (sau venit) mai mare ca un simplu angajat, marketing-ul in retea nu permite acest lucru. Dupa cum vedeti in imaginea de sus, toate persoanele au sanse egale de a cistiga mai mult, indiferent de functia pe care o ocupa.
 
Daca ati fost sau sunteti angajat cunosti foarte bine ca functia directorului sau manager-ului este superioara functiei tale si mai cunosti foarte bine ca directorul munceste mai putin in comparatie cu tine, dar primeste un salariu mai mare. Dupa parerea mea, structura corporativa este cea mai veche si necinstita structura de organizare.
 
Marketing-ul de retea nu permite ca cel de sus (directorul) sa primeasca mai mult ca tine, chiar daca munceste mai putin, aici toti primesc bani doar pentru munca care o depun.

Sper sa te ajute informatia de mai sus si sa incepi sa iti construiesti propria afacere fara a supune riscului o suma de banii sau timpul tau si sa cistigi cit iti doresti tu.

http://www.sanatosi.net


Cos  

Niciun produs

Livrare Lei 0.00
Total Lei 0.00

Cos Plasare comanda

SC CORTEX SRL