I Shen Bao pentru barbati

În medicina tradiţională chineză crizantema este folosită ca plantă medicinală: frunzele acesteia sunt indicate pentru migrene, florile uscate pentru îmbunătăţirea apetitului. De asemenea este utilizată pentru a trata reacţiile alergice şi iritaţiile pielii. Este cunoscută pentru efectul său calmant asupra pielii corpului şi capului.

Mai multe detalii

30 other products in the same category:

Compoziţie: Chinese yam (Dioscorea opposite) ,Luciumul chinez(Chinesse wolfberry),Ginseng,scortisoara (Cinnamon),Euryalc, Stridie(Oister) , Chrysanthemum.

Ambalaj: 100 capsule a câte 500 mg

Mod de folosire: 1-3 ori pe zi a câte 3 capsule, după masă.

Indicaţii de aplicare a Capsulelor I SHEN BAO  (pentru bărbaţi):

• are un efect puternic de tonic general, contribuie la eliminarea intoxicaţiei - neutralizarea şi eliminarea produselor de degradare periculoase, toxice şi de alt tip;

• îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în organele pelvine;

• stimulează funcţionarea glandelor suprarenale şi îmbunătăţeşte procesele metabolice în organism;

• acţionează pozitiv la tulburări ale funcţiei sexuale şi ejaculare prematură;

• este un remediu care ajută în tratamentul tulburărilor de urinare şi normalizarea mediilor lichide ale organismului.

PROPRIETĂŢI LE  EXTRACTULUI DE CRIZANTEMĂ

Denumirea "crizantema" provine de la cuvintele greceşti «chrysos» (aur) şi «anthemos» (floare), adică «floare de aur». În medicina tradiţională chineză crizantema este folosită ca plantă medicinală: frunzele acesteia sunt indicate pentru migrene, şi florile uscate pentru îmbunătăţirea apetitului. De asemenea este utilizată pentru a trata reacţiile alergice şi iritaţiile pielii. Este cunoscută pentru efectul său calmant asupra pielii corpului şi capului.

În capsule I SHEN BAO(pentru bărbaţi) s-au folosit următoarele proprietăţi ale crizantemei: prevenirea şi terapia complexă a bolilor cardiovasculare, îmbunătăţirea funcţionării muşchiului cardiac, creşterea volumului de flux sangvin la artere coronare, normalizarea tensiunii arteriale, intracraniene şi oculare, îmbunătăţirea vederii.

PROPRIETĂŢILE PLANTEI  Dioscorea opposita

Eliminarea inflamaţiilor, oboselii vizuale şi tulburărilor de percepţie a culorilor; preparat gastric şi coleretic uşor, care reduce hiperactivitatea ficatului; remediu antitoxic pentru probleme cu urinare şi edemele membrelor inferioare.

PROPRIETĂŢILE  SCORŢIŞOAREI

Copacul de scorţişoară este un arbore veşnic verde având înălţimea de până la 15 metri din familia Lauraceae.

Scorţişoara contribuie la digestie, provoacă apetitul, întăreşte stomacul.

Ca parte a produselor de alimentaţie preventivă se foloseşte pentru: reducerea nivelului de grăsimi şi colesterol din sânge; neutralizarea radicalilor liberi; îmbunătăţirea funcţiei sistemului urinar şi consolidarea rinichilor; este un stimulent, tonic şi antiseptic.

PROPRIETĂŢILE PLANTEI  EURYALC

În China toate părţile plantei sunt folosite ca un tonic şi astringent, iar rizomii şi seminţele ca un analgezic. Seminţele conţin o serie de remedii folosite în tuberculoză pulmonară, boli de rinichi. Euryalcul este folosita pentru proprietăţile benefice în stări cu febră, afecţiuni inflamatorii, tulburări ale sistemului urinar.

PROPRIETĂŢILE  STRIDIEI  DALEANVAN

Stridia daleanvan este unul dintre principalele remedii medicinii tradiţionale chineze

• este una dintre cele mai bogate surse de calciu - conţine 80%-95% de sare de calciu (carbonat de calciu, fosfat de calciu, sulfat de calciu), magneziu, fier, siliciu, aluminiu,

• contribuie la îmbunătăţirea funcţiilor sistemului urogen şi urinar, reglează funcţia rinichilor;

• previne dezvoltarea anemiei;

• contribuie la reducerea palpitaţiilor, dispneii, oboselii sporită.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Cos  

Niciun produs

Livrare Lei 0.00
Total Lei 0.00

Cos Plasare comanda

SC CORTEX SRL