Ozonator multifunctional

Ozonator multifunctional

Ozonizatoarele anionice multifuncţionale ale companiei GREEN WORLD reprezintă o nouă generaţie de aparate de uz casnic care permit crearea condiţiilor confortabile în încăperi rezidenţiale şi industriale, îmbunătăţirea spaţiului de locuit. Utilizarea acestor aparate este încă un pas spre un stil de viaţă mai sănătos.

Mai multe detalii

2 other products in the same category:

Omul modern, profitând de avantajele civilizaţiei, este impus să se lupte cu poluarea, dacă vrea să-şi menţina sănătatea şi sa-si prelungeasca perioada de viaţă activă şi fericită. Aceste neajunsuri ale mediului includ componente chimice nefavorabile, mirosuri, virusuri patogeni, bacterii şi microorganisme în alimente, aer, îmbrăcăminte şi articole de uz casnic, precum şi radiaţii electromagnetice sporite care încalcă proporţiile ionilor pozitivi şi negativi în aer, mai ales în spaţii rezidenţiale şi industriale.

În luptă cu consecinţele "avantajelor civilizaţiei" savanţii moderni au găsit două moduri eficiente: folosirea ozonului şi ionizarea habitatului.

Ozon şi proprietăţile acestuia.

Ozon este numit oxigenul activ, un gaz cu miros proaspăt şi culoare albastru deschis. După ploaie, oamenii simt aerul curat, deoarece în aer apare ozon de concentraţie scăzută (după acţiunea fulgerului asupra oxigenului atmosferic). Ozonul acţionează minunat asupra mediului, îmbunătăţeşte starea de spirit şi sănătatea oamenilor. Ştiinţa demonstreaza că în contactul direct ozonul omoară toate speciile cunoscute de bacterii şi virusuri, inclusiv virusurile hepatitice şi HIV.

Ozonul poate fi obţinut din oxigen ca urmare a transferului de molecule de oxigen din formă bivalentă în cea trivalentă prin ionizarea cu descărcare de înaltă tensiune - 3 molecule de formă bivalentă sunt transformate în 2 molecule de formă trivalentă de oxigen.

Ozonul are proprietăţi oxidative majore, este eficient pentru dezinfecţie şi sterilizare. Cu proprietatea sa de a distruge bacteriile, ozonul de 2,5-6 ori este mai eficient decât razele ultraviolete, este de 600-3000 de ori mai puternic decât clorul. În viaţa modernă ozonul este utilizat pe scară largă pentru purificarea aerului, tratarea apei, este necesar în medicina modernă, precum şi în agricultură.

Clima ionică a habitatului.

Particulele care intră în compoziţia aerului sunt expuse acţiunii radiaţiilor cosmice, radiaţiilor elementelor ale scoarţei terestre, emisiilor atmosferice de ionizare, şi ca urmare a activităţii tehnogene a omului, radiaţiilor electromagnetice ale diferitor mijloace tehnice create spre "binele omului".

Armonia naturală a stării electrice a atmosferei este tulburată de activitatea numeroaselor dispozitive şi aparate industriale şi de uz casnic. Situaţia este agravată de poluarea secundară a aerului datorită prezenţei ionilor pozitivi care atrag şi menţin particule de praf, produse ale activităţii industriei, industriei de construcţii şi altor domenii de activitate tehnologica a omului.

Aparatul respirator al unui adult lasă să treacă pe zi aproximativ 20 000 de litri de aer. În ţesutul pulmonar pătrund şi se reţin cu precădere particulele de praf cu diametru de 1-2 microni şi mai puţin de 5 microni. Particulele mai mici de 0,1 microni pătrund în alveolele plămânilor, dar cea mai mare parte dintre acestea nu se depune în organele respiratorii, ci sunt eliminate cu aerul expirat. Particulele mai mari de 5 microni se reţin în căile respiratorii superioare şi organele, cauzând rinite şi bronşite.

Particulele de praf nu sunt singurele elemente nedorite din aer care ajung in corpul uman. La cea mai mică adiere în aer se ridică nu numai praful, dar şi virusurile şi bacteriile.

Izolarea de la influenţe externe, benefice ale câmpurilor electromagnetice naturale în blocuri cu multe etaje construite din beton armat, în afară de excesul de ioni pozitivi, duce la ionizarea insuficientă a organismului uman, în special în încăperi neventilate, uscate şi electrizate, decorate cu materiale artificiale.

Excesul de ioni pozitivi se formează în orice transport – autoturisme, autobuze, trenuri, metrouri, avioane. La normalizarea climei ionice în automobile contribuie foarte mult aerisirea, dar, având în vedere poluarea mediului aerian, în special în oraşe, este chiar şi mai periculos. In aceste cazuri, este indicata utilizarea în interiorul vehiculului a unui generator de ioni negativi.

Compania GREEN WORLD a elaborat şi oferă pentru utilizare în scopuri casnice trei tipuri de ozonatoare anionice multifuncţionale:

• aparat cu comandă mecanică;

• aparat cu comandă electronică;

• aparat pentru automobile.

Ozonizatoarele anionice multifuncţionale ale companiei GREEN WORLD reprezintă o nouă generaţie de aparate de uz casnic care permit crearea condiţiilor confortabile în încăperi rezidenţiale şi industriale, îmbunătăţirea spaţiului de locuit. Utilizarea acestor aparate este încă un pas spre un stil de viaţă mai sănătos.

Avantajele dezinfectării cu ozon:

• eficacitate de dezinfectare mare: de 1,5-5 ori mai mare decât la iradiere ultravioletă;

• eliminarea multor specii de bacterii patogene;

• contaminare secundară;

• efect de lungă durată: după utilizarea aparatului timp de 30 minute, efectul spaţiului purificat se menţine o lungă perioadă de timp;

• economicitate: aparatul necesită un consum minim de energie;

• siguranţa utilizării şi portabilitate.

Domeniile şi caracteristicile de aplicare ale ozonizatoarelor anionice multifuncţionale:

Purificarea legumelor, fructelor de substanţe chimice toxice: se spală legumele, fructele cu apă, apoi se pun într-un vas, se toarnă apă astfel încât să acopere legumele şi se pune tubul ozonatorului în apă. După purificare legumele, fructele devin mai proaspete, resturile de produse chimice de pe suprafaţă sunt complet eliminate. Avertizare: a nu utiliza vase de aluminiu.

Timp de purificare - 10 minute.

Purificarea cărnii: carnea se clăteşte, apoi se pune într-un vas, se toarnă apă astfel încât să acopere carnea, tubul ozonatorului de plastic se pune în apă, aparatul se pune în funcţiune pe durata de 10 minute.

Purificarea fructelor de mare (creveţi, scoici, etc.) de microorganisme: fructele de mare se pun într-un vas cu apă, se utilizeaza 3-5 minute.

Eliminarea mirosurilor neplăcute în încăpere: ozonatorul se pune la o înălţime de 1 metru de la podea, încăperea să eliberează de oameni, se închid toate ferestrele şi uşile, timpul de utilizare este calculat conform suprafeţei încăperii (1 m.p. - 1 minut). După purificare se deschid uşile, ferestrele şi se aeriseşte încăperea.

Eliminarea formaldehidelor, toluenului în încăperi noi sau după lucrări de reparaţii: încăperile noi sau renovate conţin o cantitate mare de compuşi de formaldehidă, cum ar fi toluen, aceste substanţe sunt nocive pentru organismul uman, cauzează ameţeli, intoxicaţie. Folosind acest aparat, puteţi rapid să purificaţi aerul de aceste substanţe nocive. De utilizat zilnic de 3-5 ori, de fiecare dată timp de 20 de minute, timp de 7 zile.

Eliminarea mirosurilor neplăcute din frigider: în frigider adesea apar mirosuri neplăcute de la alimente. Pentru a purifica aerul din frigider plasaţi tubul direct în zona de păstrare a produselor din carne, adică partea superioară a frigiderului. Utilizati 10 minute. După deconectarea aparatului frigiderul se spală cu apă curată. După utilizarea ozonatorului se elimină mirosurile neplăcute şi se prelungeşte termenul de valabilitate al produselor.

Eliminarea respiratiei neplacute: turnaţi un pahar plin de apă, puneţi în acesta tubul aparatului, utilizaţi 3 minute, apoi clatiti dintii in fiecare dimineata si seara, timp de o saptamana.

Prepararea mancarii: utilizati ozonatorul in apa destinata pentru preparearea mancarii 5 minute.

Purificarea apei de la robinet: pentru curăţarea şi îmbogăţirea acesteia cu oxigen este necesar să se utilizeze aparatul timp de 5-10 minute. Apa purificată activă poate fi folosită pentru ceai, cafea, gătit, etc.

Pentru menţinerea prospeţimii, prelungirea termenului de păstrare a alimentelor, eliminarea microbilor: într-o pungă de plastic, unde se păstrează legumele, fructele sau alte produse, puneţi tubul aparatului, apoi presaţi bine, pentru a evita pătrunderea aerului exterior, utilizati aparatul timp de 5 minute . Astfel, puteţi prelungi termenul de păstrare al produselor.

Purificarea apei în acvarii, prevenirea bolilor peştilor: utilizaţi de zi cu zi aparatul pentru purificarea apei în acvariu, astfel se va contribui la evitarea bolilor peştilor. Ar fi suficient de schimbat apa din acvariu doar o dată la fiecare trei luni. Aparatul se utilizează 5 minute.

Eliminarea mirosurilor din bucătărie, baie, automobil: se foloseşte metoda identică cu cea pentru purificarea aerului în încăperi.

Spalarea animalelor, podelelor, dezinfectarea suprafeţelor din bucătărie: utilizati ozonatorul pentru 10 minute in apa destinata acestor activitati.

Eliminarea mătreţei: utilizati ononatorul la o temperatura de 30-40˚c a apei timp de 10 minute.

Utilizare pentru curatarea tenului si in cazuri de acnee: ozonati apa timp de 5 minute.

Boli ginecologice: pentru femei care suferă de boli ginecologice cauzate de diferite bacterii, cum ar fi vaginită, leucoree excesivă, procedurile de igienă ar trebui să fie efectuate utilizând apă ozonata timp de 15 minute.

Utilizare pentru boli de piele, infecţioase, venerice: aceste boli sunt de obicei cauzate de microbi sau bacterii, de aceea utilizarea apei activizate cu oxigen în scopuri igienice va ajuta să eliminaţi manifestarea mai multor simptome - timp de utilizare - 10 minute.

Buna functionare a tractului gastrointestinal. Consumul de apă ozonată restabileşte echilibrul acid-alcalin în organism şi activează procesele metabolice.

Baia în apă ozonată are un efect foarte benefic asupra întregului organism, şi anume:

• elimină oboseala (relaxare);

• elimină toxinele din organism;

• contribuie la somn bun;

• îmbunătăţeşte starea pielii corpului (dă fineţe şi elasticitate);

• ajută în caz de reumatism şi boli de piele;

• ajută la migrene.

Apa în cada nu trebuie să depăşească nivelul pieptului, temperatură de 38-40 grade, iar durata  sa nu depaseasca  20 minute.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Cos  

Niciun produs

Livrare Lei 0.00
Total Lei 0.00

Cos Plasare comanda

SC CORTEX SRL